1. Pel fet de participar s’ accepta el present reglament. Tot el que no estigui especificat queda sota la decisió de l’organització.
 2. L ‘organització declina tota responsabilitat pels possibles perjudicis que la participació pugui comportar als inscrits: abans, durant i després de la cursa.
 3. CADA PARTICIPANT FEDERAT TINDRÀ L’OBLIGACIÓ DE PRESENTAR LA LLICÈNCIA CORRESPONENT A LA RECOLLIDA DEL DORSAL.
 4. L ‘organització pot demanar el DNI o similar per poder comprovar l’edat de l’atleta.
 5. No està permès cap canvi de dorsal entre corredors sense previ avís a l’organització.
 6. Els corredors només podran rebre ajuda externa per part de l’organització
 7. És obligatori portar el dorsal visible (part davantera) per tal que l’organització pugui identificar els participants amb claredat en els controls de pas i a l’ arribada i així facilitar l entrada a la classificació.
 8. Llençar deixalles fora dels llocs designats després de cada avituallament o en qualsevol punt de la cursa serà motiu de desqualificació.
 9. És obligatori seguir l’itinerari marcat, així com passar per tots els controls de pas establerts.
 10. Els corredors que decideixin abandonar la cursa ho hauran de comunicar a l’organització.
 11. És responsabilitat dels participants portar l’equip adient i estar físicament preparat per dur a terme amb garanties la cursa.
 12. Un cop feta la inscripció l’atleta accepta que actua, en totes les situacions, sota la seva responsabilitat.
 13. En cas de suspensió de la cursa per força major no es retornarà el preu de la inscripció, però s’ entregarà la bossa d’obsequi corresponent.
 14. Està totalment prohibit emportar-se ampolles fora del punt d’avituallament. Serà considerat motiu de desqualificació.